Menu Premium
Loading...

Control Review: Kopen, budgetbak of slopen?

27/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Control time! Jelle en Boris hebben de nieuwe game van Remedy Entertaiment eens even flink uitgeprobeerd en gaan op de dag van de release aan jullie mededelen of de game het de moeite waard is. Aan jullie om deze mening serieus te nemen of links te laten liggen, maar na dit item kun je in ieder geval een beslissing maken.

Controleer de realiteit!

Dat is in deze game in ieder geval de bedoeling. Control is een third-person shooter die ontwikkeld is door Remedy Entertainment. Jawel, de makers van onder meer Max Payne, Alan Wake en Quantum Break. De game zal uitkomen op alle grote platformen: PC. Playstation 4 en Xbox One. De game bevat geen multiplayer en zal dus echt voor de mensen zijn die houden van een singleplayer-avontuur. Naast een third-person shooter bevat de game ook genoeg actie en avontuur om het een action-adventure te kunnen noemen. Net zoals bij Quantum Break wordt ook Control gespeeld met de Northlight Engine. Verwacht dus vergeleken met Quantum Break geen extreem grote grafische update. Wat dat betreft lijkt deze game in alle aspecten op de vorige games van Remedy Entertaiment. De vraag is of dit een probleem is of juist het goede is aan deze games. Boris en Jelle hebben wel een antwoord…

Federal Bureau of Control

Oftewel, een geheim agent! Van deze organisatie ben jij in deze game als speler namelijk onderdeel van. Je speelt als Jesse Faden, de directeur van FBC, en de game vindt plaats in New York. Je zult het, zoals gewoonlijk, opnemen tegen een enemy: De Hiss. De Hiss speelt met de realiteit en probeert die te verdraaien. Gelukkig heeft Jesse Faden (jij dus) de kwaliteiten om dit op te lossen. Tenminste, als je de gameplay en de skills van Faden snel onder controle krijgt.

Was jij fan van de vorige games van Remedy Entertaiment? Denk jij dat dezelfde stijl ook dit keer weer aan kan slaan? Ga jij de game uitproberen of sla je de game over?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch