Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2: Turning Point Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 30/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Company of Heroes is een realtime-strategy game die je de actie van dichtbij laat meemaken, en nu is er deeltje twee! Een deel dat verder borduurt op het concept van het eerste deel, maar nu nog spectaculairder natuurlijk. Je ziet het zelf in de Company of Heroes 2: Turning Point Gameplay Trailer.

In deze trailer zie je tussen alle fade to blacks nieuwe gameplaybeelden en die liegen er niet om. Ditmaal ga je namelijk de sneeuw in, en keer je terug naar Rusland. In mother Russia zijn de nazi’s namelijk binnengevallen en een echte Rus pikt dit natuurlijk niet. Daarom ga jij aan het roer staan om al je dienstplichtigen de vuurlinie in te sturen.

Boris was natuurlijk al fan van strategiegames als XCOM: Enemy Unknown, maar over de Company of Heroes serie is hij misschien nog wel enthousiaster. De game speelt zich namelijk in 1941 af tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Tja, geschiedenis en real-time strategie, dat is dus twee vliegen in één klap voor Boris.

De Duitsers trokken in 1941 verder naar het Oosten nadat ze Polen al hadden bezet. Stalin vond dat alleen niet zo leuk. Je wordt daarom direct naar het front gestuurd en elke keuze die je maakt zal beslissend zijn voor de strijd. Het is bepalend of jij uiteindelijk de Soviet Unie kan redden van de oprukkende Nazi’s. Zoals je in de trailer kunt zien, kent elke oorlog zijn keerpunt. Maar dat kun je natuurlijk zelf ook bekijken in de Company of Heroes 2: Turning Point Gameplay Trailer.

Company of Heroes 2: Turning Point Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch