Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 Above the Battlefield trailer

Gamekings Redactie 29/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een winterslaap van meer dan vier jaar, komt Relic Entertainment met een vervolg op Company of Heroes. Onlangs hebben Skate en Boris al de preview van Company of Heroes 2 verzorgd. Volgende maand komt de game eindelijk in de schappen te liggen. Om je alvast lekker te maken, krijgen we de Company of Heroes 2 Above the Battlefield trailer voorgeschoteld.

De winterslaap die de serie heeft gehouden, kan te maken hebben met het faillissement van THQ, de originele uitgever van de serie. Sega heeft de game opgepakt en heeft die winterslaap ook maar gelijk als thema gebruikt. Je gaat namelijk de grote veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog herleven die zich op het Oostelijk front hebben afgespeeld. Dat betekent dus ook dat je de wapens, tanks en vliegtuigen uit die tijd terug ziet in de game, maar dus ook een hoop sneeuw.

In de Company of Heroes 2 Above the Battlefield trailer zien we de verschillende divisies van de legers in actierijke combat. De soldaten, tanks en vliegtuigen vliegen je om de oren. De combat speelt zich af in steden tot aan bossen en de elementen spelen daarbij een grote rol. Het perspectief van de game varieert van een bird’s-eye view, tot dicht op het slagveld, waardoor je naast een tactisch overzicht, dus ook kan genieten van de epische veldslagen.

In de trailer komt de tekst “Before you play the next big FPS, take command and elevate your game above the Battlefield” voor. Of dit genoeg is om de Call of Duty en Battlefield spelers de switch te laten maken naar deze RTS, is nog maar de vraag. Als het aan de Company of Heroes 2 Above the Battlefield trailer ligt, is dat in ieder geval het proberen waard.

Company of Heroes 2 Above the Battlefield trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch