Menu Premium

Command and Conquer krijgt nieuwe campaign-missies in 2014

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Haal dat uniform, je onderscheidingen en pet uit de kast, want er moet een leger naar de overwinning worden geleid. EA heeft zojuist bekendgemaakt dat de free-to-play game Command and Conquer binnenkort gaat voldoen aan de eisen van de doorgewinterde singleplayer-gamer. Victory Games, de studio achter Command and Conquer, heeft geluisterd naar de vragen en feedback van de community. Dat bewijzen ze op deze Gamescom maar al te goed en Command and Conquer krijgt nieuwe campaign-missies in 2014! Hatseflats!

Ja, de free-to-play Command and Conquer krijgt een verhalende singleplayer en raad eens, ook deze krijg je helemaal voor niets van Victory Games. Deze verhalende singleplayer kun je samen met je maten doorlopen in coöp-modus, maar voor degene die er lekker alleen van wilt genieten, is de singleplayer natuurlijk ook alleen te spelen. Dieper is EA nog niet op de singleplayer van de game ingegaan.

Verder heeft Victory Games de community een constante aanvoer van content en patches beloofd in de toekomst. Op deze manier wil de studio nog meer invloeden vanuit de community in de game plaatsen, wat wij als gamers natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen, jeeuuj!

Volgend jaar kunnen we dus los met de singleplayer van Command and Conquer. Wat we er van moeten verwachten weet nog niemand, nou ja, de studio uitgesloten dan. Tot die tijd is het wachten en moeten we ons amuseren met het online aspect van de game.

 

Command and Conquer krijgt nieuwe campaign-missies in 2014

Command and Conquer krijgt nieuwe campaign-missies in 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch