Menu Premium

Cliff Bleszinski teast een nieuwe afbeelding van zijn project

Gamekings Redactie 19/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder werd al bekend dat voormalig Epic Games-medewerker Cliff Bleszinski bezig is met iets nieuws. Natuurlijk houdt hij de kaken op elkaar en weten we nog niet precies wat het is. Toch licht hij steeds een tipje van de sluier op, want af en toe krijgen we er iets van te zien. Zo ook vandaag, want Cliff Bleszinski teast een nieuwe afbeelding van zijn project.

Hij houdt het wel spannend, die Cliff Bleszinski. De man die we kennen van Epic Games heeft namelijk al een aardig portfolio. Zo heeft hij gewerkt aan Jazz Jackrabbit en is hij de geestelijk vader van de Gears of War-franchise en is ook de Unreal-serie van zijn hand. Oftewel, hij is zeker weten in staat om een game te maken. CliffyB, zoals Bleszinski vooral genoemd wordt, werkt nu sinds een jaar niet meer voor Epic Games, nadat hij voor een periode van twintig jaar prima op z’n plek zat bij de ontwikkelaar. Op 3 oktober 2012 liet hij weten dat hij een nieuwe stap in zijn carrière wilde en iets anders wilde doen dan games. Met deze nieuwe afbeeldingen lijkt het erop dat hij toch nog graag met games bezig is.

Op de eerste afbeelding die hij liet zien, kregen we het beeld van een soldaat in een droge, bergachtige omgeving, met een rivier waar een met soldaten belegerde brug overheen gebouwd is. Zoals je hieronder kunt zien, geeft deze nieuwe afbeelding een hele andere vibe. De bergen zijn verruild voor een stad en het droge uiterlijk is nu één en al storm. Waar zal CliffyB mee bezig zijn? Voor mij net zo’n vraag als voor jou. Laten we hopen dat hij snel meer laat weten, want het lijkt erop dat het iets groots wordt!

Cliff Bleszinski teast een nieuwe afbeelding van zijn project

Cliff Bleszinski teast een nieuwe afbeelding van zijn project

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch