Menu Premium
Loading...

Civilization VI aangekondigd middels Announcement Trailer

Mark Hoogland 11/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Civilization-franchise van Sid Meier is mogelijk de bekendste en meest gespeelde strategy game-serie uit de geschiedenis. Het vijfde deel stamt inmiddels uit 2010, in 2014 gevolgd door de intergalactische spin-off Civilization: Beyond Earth. Vandaag werd middels een trailer bekend dat het nieuwste deel, Civilization VI, in de herfst van dit jaar zal verschijnen.

De trailer toont ons geen gameplay, maar voert ons onder muziek van de film Sunshine langs allerlei culturele, politieke en anderszins historische ijkpunten uit de afgelopen eeuwen van beschaving. De voice-over bij deze indrukwekkende beelden wordt verzorgd door acteur Sean Bean, bekend van onder meer Game of Thrones en The Lord of the Rings. De trailer besluit met de mededeling dat Civilization VI op 21 oktober van dit jaar zal verschijnen.

De Steam-pagina van Civilization VI is inmiddels ook live, en geeft al enkele features van de game prijs. Diplomatie belooft in dit deel bijvoorbeeld dynamischer te verlopen, steden zijn op een vernieuwde manier uit te breiden en ook de multiplayer zal nieuwe scenario’s en speelmanieren bevatten.

Kijk jij er naar uit om deze herfst de menselijke beschaving opnieuw naar grote hoogten te brengen middels wetenschap, diplomatie of genadeloze oorlogsvoering? Laat het weten in de comments!

2016_05_11_CivilizationVIAangekondigdMiddelsTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch