Menu Premium

Check nu de EA Sports UFC en Battlefield Hardline livestream!

Gamekings Redactie 20/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is niets lekkerder dan op je luie reet zitten en effe een keihard potje te gamen. Gelukkig is daar op vrijdagmiddag wel even de tijd voor en onze eigen Boris, Jelle en David zijn in de mood om te knokken en knallen. Gaat ‘t ze goed af? Check nu de EA Sports UFC en Battlefield Hardline livestream!

Als je één iemand moet noemen uit de Gamekings-crew die een grote liefde heeft voor Battlefield, is het Boris wel. Zijn Battlefield 4 disc begint bijna slijtageplekken te krijgen en ook de Battlefield: Hardline bèta gaat niet aan zijn neus voorbij. Deze is namelijk al even te spelen op zowel de consoles als PC en recent werd duidelijk dat dit voor de aankomende tijd ook nog even mogelijk is. David en Jelle zijn op zich niet de meest grote shooter-enthousiastelingen, waardoor het mooi zou zijn als ook zij psyched worden voor Battlefield Hardline. Dan heeft de game namelijk wel een extra pluim verdiend.

Ze maken bij Electronic Arts niet alleen maar shooters, want ook sportgames vallen onder hun paradepaardjes. Toen uitgeverij THQ helaas het faillissement aanvroeg, hebben ze bij EA de UFC-serie overgenomen en EA Sports UFC is de eerste mixed martial arts videogame van EA Canada. Is de studio die onder meer ook Def Jam: Fight for NY ontwikkelde in staat om de populaire serie nog een boost te geven?

Onze David, Jelle en Boris hebben hun mondje wel op de goede plek zitten en weten perfect hun ongezouten mening te geven over zowel EA Sports UFC als Battlefield Hardline. Jij kunt hen ook alles vragen wat je wilt, allemaal via het officiële Gamekings Twitch-kanaal. En als je dan toch bezig bent, uiteraard zijn we ook te liken op Facebook en te volgen op Twitter. Zo weet jij altijd wat er gebeurt op Gamekings.tv. Wat er nu gebeurt, is dat Boris, Jelle en David EA Sports UFC en Battlefield Hardline checken in deze epische livestream!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Check nu de EA Sports UFC en Battlefield: Hardline livestream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch