Menu Premium

Check met welke speciale items Rocket League Halloween viert

Mark Hoogland 14/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halloween komt eraan en dat zullen we weten ook! Na The Elder Scrolls Online en Overwatch doet ook de immens populaire autootjesvoetbalgame Rocket League een duit in het griezelige zakje. Net als vorig jaar kun je ook nu weer een paar speciale items scoren voor op je wagentje. Have a very Rocket League Halloween!

In de galerij hierboven kun je zien welke items je dit jaar vrij kunt spelen via matches in Rocket League. Zo zijn daar de Bone King Topper en een schattige Ghost die boven je wagentje zweeft. In navolging van de twee Fuzzy Antenna’s van vorig jaar, kun je daarnaast ditmaal de Fuzzy Skull verdienen. Helemaal wreed is de Netherworld Rocket Boost, een felgroene trail waar de botten en schedels vanaf spatten.

De nieuwe Halloween-items voor Rocket League zijn geheel gratis en te scoren tussen 18 oktober en 1 november, simpelweg door matches te spelen. Tegelijk met deze nieuwe items zul je ook de Halloween-stuff van vorig jaar opnieuw kunnen vrijspelen, waaronder de Pumpkin Topper en de candy corn-trail.

Developer Psyonix zit dus zeker niet stil wat de uitbreiding van Rocket League aangaat, gezien de items, maps en autootjes die blijven verschijnen. Hoeveel uur heb jij inmiddels al in de game gestoken?

Bron: Rocket League

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch