Menu Premium
Loading...

Het wordt griezelen in The Elder Scrolls Online met het Witches Festival event.

Ridho Hidayat 13/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna Halloween! Veel ontwikkelaars maken graag van deze feestdag gebruik om een speciaal event in hun games te introduceren. Zo komt Bungie ieder jaar met The Festival of the Lost in Destiny en kun je in Overwatch aan de slag met het Halloween Terror event. Ook in Tamriel komen nu de heksen en zombies tevoorschijn en dus wordt het griezelen geblazen in The Elder Scrolls Online met het Witches Festival event!

De MMO in het Elder Scrolls-universum staat vanaf vandaag tot en met 1 november in het teken van hekserij. Geestenbezweerders, demonologen en heksenmeesters zullen in de schaduwen van Tamriel te vinden zijn, waar deze magiërs de gruwelijkste wezens tot leven brengen. Voor de spelers staat er dan ook een thematische quest op het programma.

Om mee te doen met dit griezelfestijn, moet je de Crown Store bezoeken en een gratis Crow Caller bemachtigen. Als je op dit fluitje blaast, begin je met ‘The Witchmother’s Bargain’-quest. Na het voltooien van deze quest, kun je ‘The Witchmother’s Cauldron’ oproepen, die jou in een zombie verandert. Als je in deze ondode staat een boss monster verslaat, kun je speciale Witches Festival-loot verkrijgen, zoals griezelige maskers. Zodra het event is afgelopen, zul je echter weer terugveranderen naar je normale staat, dus maak de komende weken goed gebruik van je zombie-krachten!

Vanaf vandaag kun jij een zombie worden in The Elder Scrolls Online met het Witches Festival event! Ben jij wel in voor een griezelfestijn vol hekserij? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch