Menu Premium
Loading...

Meer details over het verhaal van Watch Dogs 2 in de Welcome to DedSec trailer

Mark Hoogland 23/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een poosje geleden trakteerden we je op twintig minuten gameplay van Watch Dogs 2, de open world action-adventure van Ubisoft die half november staat te verschijnen. Vandaag verrijkt de studio ons met de Welcome to DedSec trailer, die ons meer informatie geeft over het verhaal van de game.

Alle media-uitingen rondom Watch Dogs 2 lijken te willen benadrukken dat dit vervolg op de game uit 2014 kleurrijker, hipper en simpelweg toffer is dan z’n voorganger. Dat is in de deze story trailer niet anders; onder de dikke track Overthrow van de Duitse producer Boyz Noise zien we Marcus Holloway verwelkomd worden in de hackersclub DedSec. Deze lui, die zo van de set van Mr. Robot lijken te zijn weggelopen, zijn van plan het surveillance-programma ctOS 2.0 plat te leggen en zo allerhande corruptie, fraude en privacy-schending te stoppen.

Het bedrijf achter ctOS is Blume, en in de video maken we ook kennis met de CTO van deze firma: Dusan Nemec, een hipsterige guy met een baard en een knotje, die van mening is dat mensen geen fuck geven om de manier waarop de wereld werkt, áls hij maar werkt. Naast deze gladjakker zien we gelukkig ook de terugkeer van een personage uit de eerste Watch Dogs: Raymond “T-Bone” Kenney, die naast een bijrol in de main game ook de hoofdrol vervulde in de Bad Blood DLC.

Watch Dogs 2 verschijnt op 15 november voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Krijg jij er na deze Welcome to DedSec trailer al een beetje zin in?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch