Menu Premium
Loading...

Check twintig minuten aan Watch Dogs 2 free roam gameplay

Mark Hoogland 29/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je twintig minuten over en ben je benieuwd naar de open world gameplay van Watch Dogs 2? Check dan snel de video die Ubisoft zojuist online heeft geknald. Hierin krijg je een uitgebreid voorproefje van wat de game – buiten het verhaal om – voor je te bieden heeft. Ook de multiplayer, die David op de Gamescom even heeft mogen checken, komt aan bod.

In de video worden we aan het handje gehouden door Colin Graham, animation director van Watch Dogs 2. Samen met hem en Marcus verkennen we de Bay Area van Francisco, met zijn bekende landmarks en steile straten. Al doende krijgen we een indruk van de nieuwe hacking features (zoals een soort techy variant van Assassin’s Creed’s Eagle Vision) en de collectibles die te verzamelen zijn. Ook wordt er even met een drone boven de stad gevlogen om van het uitzicht te genieten.

Een autoritje later bevinden we ons in een kledingzaak, waar Watch Dogs 2 laat zien dat er uit een grotere garderobe is aan te leggen dan die van Aiden Pearce uit de eerste game. Gehuld in een nieuwe outfit zien we Marcus vervolgens een side quest uitvoeren, gebruikmakend van z’n stealth skills en handige gadgets. Het laatste deel van video wordt ten slotte gewijd aan de multiplayer van Watch Dogs 2 – zowel de co-op als het PvP-element.

Ga er maar even rustig voor zitten, of skip anders boven in beeld naar het onderdeel waar je meest benieuwd naar bent. Heb jij na het zien van deze demo meer zin gekregen in Watch Dogs 2? Deel het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch