Menu Premium

Check hier de eerste Crash Bandicoot N.Sane Trilogy gameplay

Richard den Toom 13/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomer is van oudsher een periode waarin het op gamesgebied wat rustiger is en daarom is het een ideaal moment om een game als de Crash Bandicoot Remake uit te brengen. Dat is namelijk een titel die makkelijk ondergesneeuwd kan raken in het najaarsgeweld (of tegenwoordig ook in het voorjaarsgeweld). De remaster werd voor het eerst getoond op de Playstation Experience afgelopen december en we weten al een maand dat de game op 30 juni uit gaat komen. Nu is dan eindelijk het moment daar dat de eerste Crash Bandicoot N.Sane Trilogy gameplay naar buiten komt!

De Crash Bandicoot N.Sane Trilogy bevat de eerste drie delen Crash Bandicoot en de beelden hierboven zijn afkomstig uit Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back, het tweede deel.

Crash Bandicoot is een icoon van de eerste Playstation en de remaster is tot nu toe alleen bevestigd voor de PS4, maar er waren laatst ook geruchten dat de game niet exclusief is voor die console en mogelijk naar andere consoles gaat komen.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy komt uit op 30 juni op de Playstation 4. Worden jullie enthousiast van de gameplaybeelden en kijken jullie uit naar een nostalgische zomer met de remaster van deze klassiekers of is Crash Bandicoot vergane glorie? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch