Menu Premium

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy verschijnt op 30 juni

Ridho Hidayat 16/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze zomer is het tijd voor nostalgie, want dan komt Crash Bandicoot terug! Er waren al verschillende beelden getoond van de verzameling remakes, maar nu is ook de releasedatum bekendgemaakt. Crash Bandicoot N-Sane Trilogy verschijnt op 30 juni!

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy bestaat uit remakes van de eerste drie games in de Crash Bandicoot-franchise: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back en Warped. De originele games zijn ontwikkeld door Naughty Dog, maar voor deze PS4-remakes steekt ontwikkelaar Vicarious Visions de handen uit de mouwen. Uitgever Activision geeft daarbij aan dat zowel de graphics als het geluid een flinke oppoetsbeurt krijgen.

In deze platformgames neem je het als Crash op tegen de kwaadaardige Doctor Neo Cortex. Zoals je in de trailer hieronder ook kunt zien, zal dat echter niet zonder slag of stoot gaan. Zo zul je verschillende vijanden, obstakels en rollende rotsblokken op je pad tegenkomen. Al rennend, springend en ronddraaiend, doorloop je de levels en ga je de strijd aan tegen Doctor Neo Cortex.

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy verschijnt dus op 30 juni voor de PlayStation 4. Kijk jij uit naar deze remakes van de Crash Bandicoot-franchise? Of hoop jij dat er binnenkort een nieuw deel in de serie wordt aangekondigd? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch