Menu Premium

Check hier de EA Gamescom 2014 Livestream!

Gamekings Redactie 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook EA doet vrolijk mee met de persconferenties in Keulen. Wat heeft EA voor ons dit jaar in petto op de Gamescom? Laat EA nog compleet nieuwe games zien? Check hier de EA Gamescom 2014 Livestream!

Op de E3 had EA, zoals eigenlijk elk jaar, al een lekkere line-up. Wat dacht je van Dragon Age: Inquisition, Battlefeld Hardline, FIFA 15, Madden 25, Mirror’s Edge, The Sims 4 en er werd zelfs geteased met Mass Effect 4. EA kreeg wel een beetje het verwijt dat het iets te veel aan het teasen was en dat ze te weinig echte beelden lieten zien van deze nieuwe titels, zoals Mass Effect 4, Star Wars: Battlefront, en de nieuwe game van Criterion. Heeft EA hiervan geleerd voor de Gamescom? Krijgen we nu echt meer te zien van Mass Effect? Of heeft EA nog meer titels achter de hand?

De kans dat BioWare meer gaat laten zien van Mass Effect 4 lijkt niet heel erg groot. Naar aanloop van de Gamescom 2014 heeft de ontwikkelaar wel gehint naar een andere nieuwe game met de verschillende You’ve Been Chosen teasers. Alles wijst erop dat het hier gaat om een nieuwe IP die EA laatst vaststelde: Shadow Realms. Dat moet dus in ieder geval een nieuwe game van EA worden, die we in deze livestream gaan zien.

Wacht niet langer en check hier de EA Gamescom 2014 Livestream!


Check hier de EA Gamescom 2014 Livestream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch