Menu Premium
Loading...

Check deze Dishonored 2 Live Action Trailer

Jeroen Wiersma 24/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat worden ze toch snel groot. Vier jaar geleden nog een lief, maar onfortuinlijk meisje, en nu al een beeldschone en dodelijke jonge vrouw. Er zijn in het keizerrijk van de eilanden dan ook al vijftien jaar verstreken sinds Emily werd gekidnapt en haar moeder werd vermoord. Ze is nu echter niet meer het weerloze kind van vroeger. Dat haar onderschatten daarom een grote vergissing is, kun je nu zien in de Dishonored 2 Live Action Trailer!

Eerder konden we Emily en Corvo al in actie zien met hun gaven en krachten in gameplay footage. Deze CGI trailer laat nog eens goed zien hoe je op verschillende manieren straks je tegenstanders op een brute manier uit de weg kunt ruimen. Over tegenstanders gesproken; de antagonist van onze helden heeft een gezicht gekregen en het is niemand anders dan Delilah Copperspoon, de heks die we hebben leren kennen in de DLC’s The Knife of Dunwall en The Brigmore Witches! Zij weet de troon te stelen en het is aan de speler deze terug te nemen. Of het doel de middelen heiligt is straks volledig aan jou. De queste leidt je naar Karnaca, een zuidelijke stad van het keizerrijk, waarvan we in de trailer ook het één en ander te zien krijgen.

Op 9 oktober 2012 kwam Dishonored uit en wist hoge ogen te gooien en een flinke lijst aan awards binnen te slepen. Dit jaar nog, op 11 november, verschijnt Dishonored 2 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Zal deze zijn voorganger weten te evenaren of zelfs te overtreffen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch