Menu Premium
Loading...

Bekijk de verschillende abilities van Emily en Corvo in deze Dishonored 2 trailer

Ridho Hidayat 06/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Dishonored 2 komen Emily Kaldwin en Corvo Attano regelmatig in benarde situaties terecht. Ondanks dat de twee hoofdpersonages goed hun mannetje kunnen staan, is het soms beter om op de vlucht te slaan. Daarom laat deze ‘Daring Escapes’ trailer zien hoe de twee op hun eigen manier ontsnappen aan de gevreesde heksen in het Royal Conservatory. Bekijk dus de verschillende abilities van Emily en Corvo in deze Dishonored 2 trailer!

In de trailer is te zien hoe Emily de vijand te slim af is, door bijvoorbeeld een dubbelganger van haarzelf te creëren die de vijand aantrekt. Verder kan ze onder andere door muren kijken, mensen betoveren, of met ‘Far Reach’ zich snel voorttrekken naar een richel. Corvo pakt het op zijn manier aan, met andere nuttige krachten. Zo kan hij tijdelijk de tijd stilzetten, in iemands huid kruipen of een bepaalde richting op teleporteren.

In Dishonored 2 kun je dus kiezen met welke van de twee personages je wilt spelen. Deze keuze heeft veel invloed op de gameplay, doordat Emily en Corvo compleet verschillende krachten bezitten. Speel je de game twee keer, dan kun je dus ook een ander soort ervaring verwachten door de uiteenlopende speelstijlen van de personages.

Dishonored 2 verschijnt op 11 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Welk personage heeft jouw voorkeur? Wat voor krachten gooi jij het liefst in de strijd om te vechten of te ontsnappen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch