Menu Premium

CEO Remedy Entertainment vertrekt naar World of Tanks-ontwikkelaar

Tim Koelen 03/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Matias Myllyrinne zal vertrekken bij Remedy Entertainment, de developer van titels als Max Payne, Alan Wake en de Xbox One exclusive Quantum Break. Myllyrinne was 15 jaar onderdeel van het Finse bedrijf, maar maakt nu de switch naar World of Tanks-ontwikkelaar Wargaming.

De voormalig-CEO geeft aan dat de druk bij het maken van triple-A titels voor consoles hem te groot werd. “De sprong van Alan Wake naar Quantum Break verhoogde de werkdruk wel drie keer”, volgens Myllyrinne. Hij verwacht een verandering in het tempo. Niet alleen bij Wargaming, maar ook bij het leven op Cyprus, waar de makers van onder andere World of Tanks gevestigd is.

De release van Quantum Break, die al een keer uitgesteld is, zal niet beïnvloed worden door het vertrek van Myllyrinne. Zo meldde hij eerder al dat het uitstellen van de game meer te maken had met de marketing en timing dan de game zelf.

Wanneer Quantum Break uitkomt is nog onbekend. Wie weet dat we meer over de game krijgen te horen tijdens de Microsoft persconferentie op de E3 van 2015. Deze persconferentie gaat om 18:30 van start en is natuurlijk live te volgen op Gamekings.tv!

Bron: Polygon

CEO Remedy Entertainment vertrekt naar World of Tanks-ontwikkelaar

CEO Remedy Entertainment vertrekt naar World of Tanks-ontwikkelaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch