Menu Premium

Capcom wil Street Fighter 5 tot 2020 ondersteunen

Ridho Hidayat 25/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt voorlopig nog flink wat content en updates voor Street Fighter 5 verwachten. In september kwam Capcom al met een grote update voor de competitieve fighting-game, maar daar houdt het nog lang niet mee op. Capcom wil namelijk Street Fighter 5 tot 2020 ondersteunen!

Street Fighter 5 is begin dit jaar verschenen en inmiddels hebben we het eerste seizoen van extra content al achter de rug. Nu blijkt dat Capcom nog veel meer in petto heeft voor de game, want de ontwikkelaar wil de fighter nog lang in leven houden. In een interview met een Japans tijdschrift zegt producent Yoshinori Ono dat er nog steeds werk aan de winkel is om Street Fighter 5 neer te zetten als een solide eSports game. Hij vertelt verder niet of dit ook inhoudt dat we tot 2020 geen nieuw deel in de franchise gaan zien.

In ieder geval zijn er voor Street Fighter 5 al meer toernooi-deelnemers dan destijds bij deeltje vier, maar de producent gelooft dat de eSports-community nog verder kan groeien. Hoe meer mensen hieraan meedoen, des te groter de toernooien ook zullen worden die ze organiseren. Volgend weekend vindt de Capcom Cup plaats tijdens de PlayStation Experience, wellicht wordt dan ook wel een nieuw seizoen aan content aangekondigd.

Capcom wil dus Street Fighter 5 tot 2020 ondersteunen. Vind jij dit een goede zet? Of zie jij liever zo snel mogelijk een nieuw deel in de franchise? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch