Menu Premium

Capcom brengt een grote update uit voor Street Fighter 5

Roy de Keijzer 23/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom brengt een grote update uit voor Street Fighter 5. Met deze nieuwe update worden de stages in de game een stuk leuker. Er zijn namelijk nieuwe ‘Stage Transitions’ en ‘Stage KO’s’ in de levels gestopt. Hiervoor kon je maar in één stage zo’n speciale KO uitvoeren, maar nu is dit dus in meerdere levels mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een KO waarmee je een enorme hotdog op het hoofd van je tegenstander plant, of een berenvel die aan je character vast blijven kleven.

De door Capcom aangekondigde Daily Challenges zijn nu ook present in de fighter. Nog een belangrijke toevoeging is de mogelijkheid om eindelijk een potje tegen de computer te kunnen spelen in de nieuwe Versus CPU-mode. Er is ook nog een nieuwe Necalli costume te koop. Dit kostuum is gedeeltelijk ontworpen door de Japanse progamer Kazunoko.

Nog een klein verbeterpuntje die deze update met zich meebrengt: Capcom namelijk een erg klungelige fout aangepast. Het aantal verloren potjes werden ‘Loses’ genoemd. Dit moet natuurlijk ‘Losses’ zijn en Capcom heeft deze fout nu rechtgezet.

Hiernaast hebben de spelers van Street Fighter 5 nog iets ontdekt. Wanneer je Urien kiest en vervolgens in de game de combinatie ‘LP-MK-HP’ indrukt, dan brandt zijn outfit weg en vecht Urien in zijn onderbroek. Deze combo, die inmiddels de ‘Thong-code,’ wordt genoemd is ook te gebruiken op alle extra DLC outfits van Urien.

Wat vinden jullie van deze grote Street Fighter 5 update? Trap je reactie hieronder in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch