Menu Premium

Capcom Europe krijgt nieuwe CEO

Jeroen Wiersma 07/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Even een opsomming: Mega Man, Street Fighter, Resident Evil, Devil May Cry, Dead Rising en Monster Hunter. Grote kans dat je elk van deze gameseries kent, en daarmee ook, bewust of onbewust, de organisatie die verantwoordelijk is voor het uitgeven van deze games. Vanuit dit bedrijf hebben we het volgende nieuwtje ontvangen: Capcom Europe krijgt een nieuwe CEO.

De eindbaas die verantwoordelijk  is voor de Europese divisie wordt afgelost door de heer Katsuhiko Ichii, die met een ervaring van tien jaar binnen Capcom veteraan genoemd mag worden. De taken die hij hiermee op zich neemt zijn onder andere het overzien van de Europese activiteiten, het maximaliseren van de omzet aldaar en het zoeken naar Europese groeimogelijkheden. Voormalig hoofd Europa Hiroshi Tobisawa, die pas sinds september als zodanig was aangewezen, stapt daarmee op het vliegtuig terug naar Japan om daar andere zakelijke dingen te gaan uitvoeren.

Ichii geeft aan het een hele eer te vinden, maar het is de vraag hoe lang hij van deze eer mag gaan genieten. Hij is met zijn benoeming namelijk al de vijfde Capcom Europe CEO sinds augustus 2010. Zal Ichii het langer dan een jaar volhouden? Hoe dan ook, we wensen Ichii en Capcom Europe veel succes en rekenen er op dat ze de Japanse pareltjes onze kant op blijven sturen.

Bron: MCV

Capcom Europe krijgt nieuwe CEO

Capcom Europe krijgt nieuwe CEO

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch