Menu Premium

“Call of Duty Warzone krijgt een gamemode met 200 spelers”

Emiel 16/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision is bezig om Warzone nog grootser te maken dan het al is. De afgelopen maanden zaten al vol met nieuwe content, maar er blijkt nog meer in het verschiet te liggen. Warzone zou namelijk best wel eens een gamemode met maar liefst 200 spelers kunnen gaan krijgen. Een twitterraar heeft een screenshot gepost met daarop een mogelijkheid om met maar liefst 200 spelers Plunder en de normale Warzone-mode te spelen. Wanneer en of deze nieuwe gamemode’s uitgerold gaan worden is nog niet duidelijk. Wel heeft Patrick Kelly, het co-studiohoofd van Infinity Ward, aangegeven dat ze bezig waren met het testen van squads van vier en vijf spelers. En de vijf speler variant zit nog niet in de game. Dus…

De Warzone updates blijven maar komen

Ook al hebben we door de Black Lifes Matters movement even moeten wachten op de release van het vierde seizoen, de update blijven steady binnenkomen. Van de toevoeging van camo’s op de voertuigen tot nieuwe gamemodes die de game compleet op zijn kop zetten. Het lijkt er dus niet op dat Activision klaar is met Warzone. Heel wel mogelijk dat de grotere spelersaantallen weer een frisse wind in de gamemode weten te blazen. Eén ding is zeker is. En dat is dat wij op de redactie in ieder geval nog lang niet klaar zijn met de gamemode.

Wat gaat er gebeuren als de reboot van Black Ops uitkomt?

De geruchten over de reboot van de Black Ops gaan logischerwijs gepaard met geruchten over een nieuwe versie van Black Out. Dat was immers de Battle Royale van Black Ops. Maar, wat doe je dan met Warzone? Wordt dit het tijdelijke einde van Warzone? Dat zou wel heel weird zijn, gezien het enorme succes. Het kan daarom ook zo zijn dat Activision Warzone doorzet in het volgende deel om de playerbase vast te houden en niemand tegen het verkeerde been te stoten. Vooralsnog is het allemaal speculaas, maar het gaat niet lang meer duren voordat we het definitief te horen krijgen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch