Menu Premium
Loading...

Call of Duty Warzone Update: De vernieuwde Gulag & onze go-to loadouts

28/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weken is er door de hele community heel erg veel Warzone gespeeld.Wij hebben er o.a. al meerdere livestreams aan gewijd. En daarom is het tijd om  weer eens terug te kijken naar de afgelopen veranderingen. Warzone veteranen Boris en Daan gaan alle veranderingen van de afgelopen seasons met je bespreken.

Een van de weinige games die het nieuws echt domineert

Afgelopen weken leek het wel alsof het nieuws alleen bestond uit Warzone nieuwtjes. Van leaks van het nieuwe seizoen tot een squad die in een potje de alle andere squads totaal wisten af te slachten. Dit is misschien wel een van de weinige games die zo lang en positief de gemoederen bezig weet te houden. Waarin zelfs de negatieve aspecten van game zoals de cheaters positief in het nieuws komen door de aanpak die de ontwikkelaars voor deze groep mensen bedacht heeft. Het lijkt er dus enorm op dat dit zo een van de beste Call of Duty gamemode’s aan het worden is. Natuurlijk hoor je in dit items welke andere vette shit die de ontwikkelaars in de game heeft weten te stoppen. En ook wat er nog aanstaande is voor deze vette gamemode.

Warzone kwam als donderslag bij heldere hemel

Natuurlijk kenden we de Battle Royale mode al in de voorgaande Call of Duty game toen het nog Blackout heette. En zeker hier op de redactie werd al snel de potentie van deze game mode gezien. Met natuurlijk de teleurstelling dat er bij de release van Modern Warfare geen Battle Royale gamemode aanwezig bleek te zijn. En alsof het gepland was kwam Call of Duty net voor de crisis uit met de Battle Royale mode voor Modern Warfare. Iets dat samen met het feit dat bijna iedereen thuis zit er voor gezorgd heeft dat het een van de populairste games is geworden de afgelopen tijd.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch