Menu Premium

Call of Duty Warzone heeft solo modus. En het werd tijd ook…

Jan Johan Beldrok 18/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De halve wereld speelt het zo’n beetje. En als de Corona crisis nog even aanhoudt, is het straks de hele wereld. We hebben het hier niet over Fortnite, maar over Warzone. Dat is de stand-alone free to play Battle Royale mode van Call of Duty. Binnen een paar dagen jaagden meer dan vijftien miljoen virtuele warriors elkaar over de map heen, op zoek naar de de ‘last squad standing”  overwinning. En dat is cool. Vinden wij ook. Maar zou nog een stuk cooler zijn, als je Warzone in je eentje kunt spelen. Dat het allemaal draait om ‘last man standing’. De overwinning is dan helemaal op jouw conto te schrijven. Niet op de hulp van misschien wel mee skilled teamleden. Een betere ego boost is er momenteel niet te vinden …

Eindelijk kun je full on Rambo gaan in Call of Duty Warzone

Deze wens is sinds dinsdag ingewilligd. Call of Duty heeft dankzij een update een solo modus op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Tot op heden waren er in Warzone twee verschillende modi beschikbaar, te weten de Battle Royale – en de Plunder modus. En beide waren speciaal ontworpen voor squads van drie spelers. Maar niet iedereen heeft vrienden die Warzone spelen en met twee random gasten samen spelen is vaak kut. En wie weet wil je wel helemaal niet met een team spelen. Wie weet wil je gewoon full on Rambo gaan. Dat kan dus nu.  Met de update kun je in je eentje uit het vliegtuig donderstralen en op de map van Verdansk landen. Daar staan vervolgens 149 andere Rambo’s op je te wachten. Of zoals Activision zegt: “Think of this as Free-For-All in a traditional Call of Duty game, but on a massive scale,”

Dit is Free for All, maar dan op een stuk grotere schaal

Omdat je nu geen teammaten hebt, zul je zelf overal op moeten letten. Waar de wapens en andere loot te vinden zijn, wanneer je de Tac Map en het Compass moet checken en wanneer je de Recon Drone, Heartbeat Monitor en UAV moet inzetten. We love it!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch