Menu Premium

Call of Duty seizoen 4 update uitgesteld tot nader orde

Dansky 02/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas pindakaas voor iedereen die zat te wachten op seizoen 4 vandaag. Via het officiële Twitter account van Call of Duty kwam het bericht dat de update is uitgesteld. Dit geldt zowel voor de update van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone als voor Call of Duty: Mobile seizoen 7.

Het bericht kwam vlak na het bericht van Playstation dat ook hun event van 4 juni annuleerde.

“Right now it’s time for those speaking up for equality”

Voor iedereen die niet heeft opgelet: door de dood van George Floyd is er in Amerika enorme chaos uitgebroken onder de mensen. Tel hierbij de onrust op die al was veroorzaakt door het SARS-COV-19 virus en je hebt geen goede voedingsbodem voor een release van een nieuw seizoen.

 

Met dit statement wilt Activision daarnaast natuurlijk hun steun betuigen aan alle slachtoffers van racisme wereldwijd. Het uitstellen zorgt ervoor dat de aandacht niet wordt afgeleid middels de release van hun nieuwe seizoen. Wanneer er dan wel een update komt is nog niet bekend want het lijkt erop dat Activision afwacht tot de rust is wedergekeerd voordat zij de update uitbrengen. Het is dus nog even wachten tot Price wordt toegevoegd aan het roster. Of het uitstellen te maken heeft met de hashtag BlackoutTuesday is niet vermeld maar zou zomaar kunnen natuurlijk.

Je hoeft je nog niet te vervelen in Call of Duty: Warzone!

Dit betekent niet dat je, je hoeft te vervelen. Call of Duty: Warzone heeft immers Duos toegevoegd. Je hoeft dus niet meer geforceerd met z’n tweeën te queuen in Trios. Daarnaast zijn in ieder geval vandaag nog de dubbel XP, dubbel weapon XP en dubbel Battle Pass Tiers nog aanwezig. Als laatste is in de nieuwe trailer van Call of Duty: Modern Warfare, getiteld The Story So Far, te zien hoe we terecht zijn gekomen in de hell-hole genaamd Verdansk.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch