Menu Premium

Call of Duty seizoen 4 is eindelijk hier!

Dansky 11/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zover. Seizoen 4 van Call of Duty gaat vanochtend van start voor iedereen. Het nieuwste seizoen was even uitgesteld omwille van de protesten in Amerika. Gisteravond kwam compleet uit het niets de aankondiging van het nieuwe seizoen. Om maar alvast met de deur in huis te vallen voor wat betreft de download grootte:

  • PS4: 32.5GB
  • Xbox One: 44.3GB
  • PC (Met Modern Warfare): 45GB
  • PC (Alleen Warzone): 39.6GB

Infinity Ward is wel bezig met het verkleinen van de grootte van Call of Duty volgens Ashton Williams, Senior Communications Manager bij Infinity Ward. Uiteindelijk is deze update niet groter dan 4GB zodra de update is geïnstalleerd.

Nieuwe maps, wapens en Operator voor Call of Duty: Modern Warfare

Zoals bij ieder nieuw seizoen komen er weer nieuwe maps bij voor multiplayer. Dit keer is het de welbekende map Scrapyard uit Modern Warfare 2. De map zat natuurlijk al in Warzone, het is daar onderdeel van Boneyard, maar nu kan je de map ook spelen in multiplayer. Daarnaast is er een nieuwe Gunfight map: Trench. Deze map is precies zoals je verwacht: vol met trenches. Niet zo vervelend als Hill, gelukkig. De laatste nieuwe map is voor Ground War: Barakett Promenade. Ook deze map zal je bekend voorkomen want Barakett Promenade zijn de Promenade zones rondom Train Station in Warzone.

Naast de nieuwe maps zijn er natuurlijk ook nieuwe wapens. Een gloednieuwe SMG, de Fennec, en een nieuwe Assault Rifle: de CR-56 AMAX. Beide wapens zijn geheel gratis te unlocken middels de Battle Pass. Er komen tijdens dit seizoen, zoals we gewend zijn, ook nieuwe modes aan. Verwacht One in the Chamber, Team Defender en All or Nothing later in het seizoen.

Als laatste toevoeging is daar natuurlijk the man, the myth ánd the legend: Captain Price!

Warzone krijgt nieuwe in-match features en contract!

Als je Warzone saai begon te vinden dan komt deze update als geroepen. Er komen drie compleet nieuwe in-match features naar Warzone: Jailbreak, Fire Sale en Supply Chopper. Daarnaast is er een gloednieuw contract en een nieuwe mode: Warzone Rumble. Hierin speel je 50v50 in verschillende gebieden in Verdansk. De nieuwe in-match features zijn random events die zomaar kunnen opduiken maar wel altijd ná de eerste loadout drop en vóórdat de Gulag sluit.

Met Jailbreak komen alle spelers die dood zijn weer terug in de match. Dit gebeurd ook als je al eens de Gulag hebt gespeeld en genadeloos bent afgeslacht. Voordat iedereen terugkomt krijg je één minuut de tijd om dekking en wapens te zoeken. Fire Sale brengt de uitverkoop naar de Buy Stations. Teammaten terugkopen is geheel gratis maar de Loadout Drops zijn niet afgeprijsd. Daarnaast krijg je dikke korting op UAV’s en killstreaks. De Fire Sale duurt een minuut dus ren als Amerikanen op Black Friday naar de dichtstbijzijnde Buy Station! Als laatste in-match feature zijn er de Supply Choppers. Deze zitten ramvol met loot. Schiet ze als eerste uit de lucht en ga je loot halen voordat de tegenstander ermee aan de haal gaat.

Het nieuwe contract kan droppen nadat een vorig contract is volbracht, dus als je bounty dood is, recon volbracht is of de supply crates zijn opgepakt. Vervolgens moet je met dit contract een koffer oppakken en afleveren bij een helikopter drop-zone. Dit geeft het hele team een spiksplinternieuwe blueprint!

Naast al deze toevoegingen zijn er natuurlijk weer een bug fixes. Check dus vooral de patch notes voor alle informatie!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch