Menu Premium

Call of Duty Multiplayer en Warzone update uitgesteld tot nader orde

Dansky 25/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren meldden we dat er een nieuwe update voor Call of Duty klaar stond maar helaas bleek dit toch anders en is de update nu uitgesteld.

Call of Duty update 24 maart

Eigenlijk zouden we gisteren vier nieuwe wapens krijgen voor Warzone, een nieuwe map voor in de Multiplayer mode en een nieuwe Operator inclusief trouwe viervoeter. Helaas had Infinity Ward daar toch een ander idee over want de update is uitgesteld. In de Tweet van Infinity Ward wordt alleen vermeld dat de update wordt uitgesteld en niet tot wanneer of waarom dit is gebeurd.

Updateavond!

Dinsdagavond staat al sinds jaar en dag bekend bij Blizzard fans als de maintenance avond. Vroeger kon dit voor nogal wat issues zorgen. Net een raidboss gestart in World of Warcraft? Dikke pech, je hebt nog 15 minuten. Competitive Match in Overwatch? Succes, had je maar beter moeten opletten én eerder moeten beginnen. En nu wordt Call of Duty dus ook geüpdatet op deze avond. Alleen gisteravond ging de update ineens niet door.

Hoedan?!

Zoals je kan zien heeft Infinity Ward niets gemeld maar er zal natuurlijk een goede reden voor zijn. Te weinig mensen die beschikbaar zijn voor de server restart door COVID-19? Of er brak iets tijdens of net na de server restart? Allemaal voor de hand liggende redenen. Het US Twitter account van Blizzard tweette het volgende:

Dus wie weet heeft dit er iets mee te maken. We zullen even moeten afwachten.

Voor wat betreft de nieuwe update datum: dat zou best wel eens 26 maart kunnen zijn als men kijkt naar het maintenance schedule van Blizzard EU. Dit is nog niet bevestigd door Infinity Ward dus het zou puur en alleen onderhoud kunnen zijn. Dat maakt de volgende meest voor de hand liggende datum 31 maart, volgende week dinsdag. Tot die tijd moet men het nog even doen zonder de 725 shotgun, MK2 Carbine, .50 GS en de EBR-14 in Warzone, zonder de nieuwe map in Multiplayer en zonder de sicke finishing moves van de nieuwe Operator.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch