Menu Premium

Update van Call of Duty brengt nieuwe content vandaag!

Dansky 24/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren maakte Activision bekend dat er vandaag een nieuwe patch uit komt voor Call of Duty met nieuwe toevoegingen voor Warzone én Multiplayer.

Toevoegingen Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer

Als eerste bespreken we even de toevoegingen van Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer. Men kan het nog wel eens vergeten in alle Warzone gekte maar ook dit onderdeel van het spel wordt niet verwaarloosd. Vandaag komt er een nieuwe map vrij: Khandor Hideout. Deze nieuwe map is een 6v6 map met een mix van binnenshuis en buitenspelen. Er zijn ‘lanes’ voor je Longshot kills en er zijn ook krampachtige, kleine ruimtes waar je je 725 shotgun kan levelen. Als dat nog niet is gebeurd.

Toevoegingen Call of Duty: Warzone

Als eerste kwam er een sicke nieuwe video uit over Warzone die jullie natuurlijk hier kunnen checken! De toevoeging voor Warzone is in de vorm van vier nieuwe wapens: de 725, MK2 Carbine, .50 GS en de EBR-14. Dit betekent dat er dus twee nieuwe Marksman Rifles worden toegevoegd, één pistool en een shotgun. De wapens zullen als Common, wit, en Uncommon, groen, te vinden zijn. Deze wapens zullen droppen uit de caches en verder rond slingeren in Verdansk. Daarnaast blijft de Solo mode deze week in de playlist staan. Helaas dus nog geen nieuws over de 200 speler mode of de vier en vijf speler squads waarover wel eerder is gesproken.

Toevoeging beide modi

Naast deze individuele toevoegingen is er ook een toevoeging voor beide modi. De gloednieuwe Operator: Talon. Talon hoort bij de Coalition en heeft een trouwe viervoeter genaamd Indiana die hem vergezelt. Indiana is te zien in de Finishing Move van Talon dus dat wordt weer bloed, kwijl en tranen voor de ongelukkige die deze Operator tegen komt. De Operator is net als Ghost in een bundle te koop samen met twee Legendary weapon blueprints en twee tier skips.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch