Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 2 teased nieuwe content

Dansky 05/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare is geteased via een tweet van de Call of Duty twitter pagina!

Call of Duty: Modern Warfare season 2

Het werd eerder al bekend dat Season 1 van Call of Duty: Modern Warfare langer door zou gaan dan gepland. Dit omdat er nog meer content bij kwam voor alle liefhebbers van de nieuwe shooter. En nu worden de toevoegingen van Season 2 dan geteased via het officiële Twitter kanaal van Call of Duty met daarin de terugkeer van een welbekend en geliefd persoon: Ghost.

In de tweet is een filmpje te zien waarin iemand een encrypt bestand opent met daarin een wel hele bekende identiteit: Ghost.

Ghost returns?

Dit is wel vreemd want Ghost, en Roach natuurlijk, waren aan het einde van de missie Loose Ends verraden door Shepherd. En dit doet ons allemaal nog steeds zeer natuurlijk. Maar wat zie je nou eigenlijk écht in de tweet?

Ghost returns!

Om te beginnen zie je een aantal mappen. Zodra de encrypte map wordt ontgrendeld zie je dat het bericht van Captain Price aan Lt. Simon Riley is verzonden. En bij die naam gaat natuurlijk al een belletje rinkelen! Maar wat er daarna komt is nog veel interessanter: drie plaatjes met teasers.

Het eerste plaatje krijgt de locatie ‘Grid’. Grid was een map uit Call of Duty: Black Ops. Je speelde hierin op een Sovjet basis in de sneeuw. Maar wat er te zien is, is een zogenaamde pumpjack. Het welbekende apparaat om olie uit de grond te pompen. En geheel toevallig is er een map in de Call of Duty geschiedenis die zich afspeelt in een olieverwerker: Rust.

Het tweede plaatje laat zien dat er nieuwe hardware is toegevoegd: een wapen wat er erg uitziet als de ACR die we kennen uit Modern Warfare 2.

Als laatste is de support te zien: wat de indruk wekt dat Ghost wel eens zou kunnen worden toegevoegd.

Geduld is een schone zaak

Als je nu al alle Battle Tiers hebt vrijgespeeld en alle challenges hebt gedaan moet je nog even wachten: het nieuwe Season gaat 11 februari van start! In de tussentijd kan je nog wel de nieuwe kruisboog levelen want het is dubbel XP en dubbel wapen XP tot die tijd!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch