Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare krijgt vandaag een grote nieuwe update

Dansky 22/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Modern Warfare krijgt vandaag haar grote nieuwe update met onder andere extra loadout slots en een gloednieuwe Crossbow.

Content is King

Season One blijft al iets langer hangen dan gepland: spelers krijgen tot 11 februari om al hun Battle Tiers af te ronden en alle extra’s vrij te spelen. De reden hiervoor? Dat begrip dat je als gamer laat watertanden: content. Want Infinity Ward heeft nog aardig wat in petto voor alle Call of Duty: Modern Warfare spelers. In ieder geval mag je het volgende verwachten: een nieuw wapen, de Crossbow, nieuwe playlists, remixed gamemodes en nog veel meer. Daarnaast krijgt iedereen 2XP, 2X Weapon XP én 2x Tier Progression XP om al deze nieuwe content nog sneller vrij te spelen.

Voor diegene die de Battle Pass hebben gekocht betekend dit dat zij alle 100 tiers kunnen vrijspelen in een kortere tijd. Waar diegene die dit niet hebben gekocht nog de kans krijgen om alle gratis extra’s mee te pakken. Dus als je de RAM7 nog niet hebt unlocked is het nu je kans!

Vandaag kan je al aan de slag!

Vandaag zal de nieuwe update voor Call of Duty: Modern Warfare live gaan zo meldde Ashton Williams, de Senior Communications Manager van Infinity Ward.

Zoals hierboven te lezen is komt dus de Crossbow vandaag uit voor alle spelers en is deze te halen via een Challenge. De Challenge zal naar alle waarschijnlijkheid een Marksman Challenge zijn. Nu maar hopen dat het geen mounted challenge kills worden.

Naast de Crossbow zit er ook een fix in voor player collision; iets waar Call of Duty spelers al tijden over zeuren want er is niks zo irritant dan uit een raam worden geduwd omdat jouw medespeler ook zo graag naar de horizon wou kijken. En als spreekwoordelijke kers op de taart worden er vijf nieuwe loadout slots toegevoegd. Nog iets waar de spelers al tijden om zeuren want met alle nieuwe wapens is het erg irritant om steeds een hele loadout in elkaar te moeten zetten.

Al met al blijft Infinity Ward goed voor haar spelers zorgen! De patchnotes kan je verwachten rond een uur of 6 want veelal gaan de updates van Modern Warfare rond die tijd live.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch