Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare reboot onthuld met trailer

Reilly 30/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij dan! De trailer voor Call of Duty: Modern Warfare. Zoals verwacht kiest Activision voor een reboot van de serie. Het nieuwste deel heeft daarom geen cijfer achter de naam. Het spel zal op 25 Oktober uitkomen. Check hier de trailer:

Geen Season Pass

Het komt niet vaak meer voor bij een dergelijke game, maar Activision kiest er voor om geen Season Pass te introduceren voor de reboot. De reden hiervoor? Activision wil de community weer bij elkaar brengen. Zo kan Infinity Ward meer gratis maps en content uitbrengen zonder de community te splitsen. Bovendien…

Call of Duty Cross-platform

Na onder andere Fornite en Rocket League gaat het nu ook gebeuren met Call of Duty: Cross-platform support. Spelers op de PC en Console kunnen met en tegen elkaar spelen. Het is nog niet bekend of dit alleen in bepaalde gevallen zo zal zijn. Het is in het verleden tenslotte wel eens voorgekomen dat PC wel met iedereen samen kon spelen maar dat Xbox en Playstation spelers niet met elkaar konden spelen. Sony staat de laatste tijd echter steeds meer open voor cross-platform dus hopelijk zal dat deze keer geen probleem zijn.

Op PC zal de game alleen via Battle.net te spelen zijn. Battle.net is namelijk het pc-platform van Activision Blizzard.

Nieuwe modes

Call of Duty: Modern Warfare zal een compleet nieuwe co-op mode krijgen waarin een aantal strategische co-op missies te spelen zullen zijn.

Afgezien daarvan zal er ook weer een single player campaign zijn, nadat Black Ops 4 die niet meer had. De campaign zal naar verluidt weer wat grittier en realistischer zijn en zal inspiratie halen uit bijvoorbeeld de No Russian missie van Modern Warfare 2. En uiteraard zullen er genoeg multiplayer modes in zitten.

Ben jij nog steeds een fanatieke Call of Duty speler en heb je zin in deze reboot? Of heb je er juist een tijdje uitgezeten maar ga je deze wel weer een kans geven?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch