Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare komt met gloednieuwe patch

Dansky 14/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag kan iedereen de gloednieuwe patch voor Call of Duty: Modern Warfare downloaden. Dit keer zijn er weer een aantal dingen veranderd en met name PC spelers kunnen in hun handjes knijpen. Want zij krijgen ein-de-lijk dezelfde optie als console: verwijderen van specifieke onderdelen.

Weinig nerfs & buffs deze patch

Als je naar de patch notes kijkt dit keer valt iets op: er zijn weinig tot geen buffs of nerfs uitgedeeld. In Modern Warfare helemaal niet, en in Warzone slechts twee wapens. De enige wapens waaraan getweaked is, zijn de Kar98 en de SP-R 208. Waar de Kar98 een minimum damage increased krijgt op range, wordt dat bij de SP-R 208 weer omlaag gehaald. Hiermee wordt de Kar98 iets aantrekkelijker om te gebruiken in Warzone en de SP-R 208 een stuk minder. De SP-R 208 is 5 dagen geleden al met de nerfhammer gemept dus laten we hopen dat Infinity Ward het wapen niet de grond in heeft generfed.

Call of Duty: Modern Warfare krijgt nieuwe gamemode

Natuurlijk is er ook de playlist update. Dit maal gaat het om Ground War, Gunfight, Deathmatch Domination + Dropzone, Gun Game TDM en HQ: Firefight. Deze laatste is gloedje nieuw! In HQ: Firefight krijg je punten voor het cappen van de HQ maar ook voor het maken van kills. Zet die scorestreaks maar aan!

Verder gebeurd er in Warzone vrij weinig: Blood Money Quads gaat eruit, Plunder Quads komt erin.

De harde schijven van PC’s huilen van vreugde

Want die 250GB SSD, waar Call of Duty: Modern Warfare en Warzone dus gewoon niet meer oppassen, die kan eindelijk opgelucht adem halen. Console spelers kregen de optie tot het installeren van specifieke onderdelen al in juni van dit jaar. PC moest daar helaas op wachten en het wachten is eindelijk voorbij. Waarom dit niet veel eerder voor de PC gamers is geregeld, is niet bekend. Maar dat men er blij mee is, dat staat vast. En het komt net op tijd want over een maand komt Call of Duty: Black Ops Cold War uit en daar zal ook flink wat ruimte voor nodig zijn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch