Menu Premium
Loading...

Call of Duty Warzone Seizoen 6 Review – ‘Niet het allerbeste seizoen’

07/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog steeds vormt het Battle Royale genre een van de grootste hypes . Met dank aan het nimmer aflatende Fortnite, maar ook een game als Fall Guys. Een van de peilers binnen dit genre is momenteel Call of Duty Warzone. Voor velen een mode die momenteel elke dag gespeeld wordt. Zeker bij ons. Als we het woord ‘ Warzone’  ook maar een keer laten vallen dan horen we 1 persoon continu over ‘ff een winnetje pakken’ of ‘van het weekend weer ff een paar lekkere potten gespeeld’.. Dat is natuurlijk onze eigen Captain Price, genaamd Boris. Logisch dus dat hij graag in Seizoen 6 wilde duiken en er een review over maken. Nou, dat kon. Dus, gaat Warzone seizoen 6 weer genoeg teweegbrengen bij de twee. Boris en Daan gaan het bespreken.

We kunnen nu ook met de metro gaan…

Elk seizoen weet Activision een aantal gruwelijke segmenten aan de mode en map toe te voegen. Vorig seizoen zagen we dat er een trein in de game kwam en ging het stadion open. Wat nieuwe mogelijkheden bood om jouw loot als squad, trio, duo of solo speler zo snel mogelijk te verzamelen. Dit keer bouwt Activision verder op het rails concept. Het metronet van Verdansk gaat namelijk open! Klinkt tof en vooral snel, maar hoeveel impact heeft dat op de gameplay? En verstoort het niet de balans van de actie?

‘Even een winnetje binnenslepen’

Reizen is een van de belangrijkste onderdelen in deze game. Zorgen dat je rotation goed is, is een must om geen schade op te lopen door de ‘storm/ het gas’. Een metro kan daarbij goed van pas komen. Dan hoef je bijvoorbeeld niet meer steeds gestressed op tijd te vertrekken vanaf onze landingsplekken. Je kunt nu ook vanaf verschillende plekken de metro pakken om zo te fast travelen. Wat je meer tijd geeft om de strijd aan te gaan met de andere spelers. En dat is toch waarom we Warzone spelen. Anders gingen we wel een racegame spelen. Of Boris al ‘ff een winnetje’ heeft gepakt sinds de start van het nieuwe seizoen? Je ziet het in de review van Call of Duty Warzone seizoen 6.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch