Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare brengt Killstreaks terug

Dennis 30/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De oude vertrouwde killstreaks, die onder veel fans altijd zeer populair waren, keren eindelijk terug in de aankomende Call of Duty: Modern Warfare.

Geen scorestreaks meer in deze Call of Duty?

Het is alweer zeven jaar geleden sinds Call of Duty: Black Ops 2 Scorestreaks introduceerde. Een mechanic die de populaire killstreaks volledig overbodig maakte. Het doel van de scorestreaks was om mensen die voor de objectives gingen meer te belonen. En dus niet enkel degene die veel kills maakte toegang te geven tot deze bonussen. 

Sommige spelers vonden echter dat de scorestreaks er voor zorgden dat men veel te vaak deze extra’s kon inzetten. Ook waren er mensen die gewoon vanwege de nostalgie terug verlangden naar de vertrouwde killstreaks. Met deze nieuwe Call of Duty geeft Infinity Ward in ieder geval gehoor aan deze wensen en brengt het de killstreaks eindelijk weer terug. Of dit ook betekent dat de scorestreaks volledig zijn vervangen zullen we waarschijnlijk later horen.

Killstreak voorbeelden

Tegelijk met de aankondiging heeft Infinity Ward ook een paar voorbeelden getoond van de aanwezige killstreaks in deze Call of Duty. Ten eerste is er de terugkeer van de Juggernaut. Deze killstreak geeft men toegang tot de Juggernaut assault gear, die voor het eerst in Call of Duty: Modern Warfare 3 werd geïntroduceerd.

De tweede killstreak is de Infantry Assualt Vehicle. Dit lijkt een geheel nieuwe killstreak te zijn, maar de naam maakt al meteen duidelijk waar we hier mee te maken hebben. Namelijk een voertuig met een .50 cal machinegeweer. 

De laatste killstreak die is onthuld is White Phosporus. Deze killstreak zorgt voor een rookgordijn over de map die spelers die te dichtbij komen flink pijn zal doen. Mensen die Spec Ops: The Line hebben gespeeld zullen begrijpen dat het inzetten van dit wapen serieuze gevolgen kan hebben.

Op 1 augustus zal Infinity Ward meer informatie omtrent de multiplayers geven. En dan zullen we vast en zeker nog meer killstreaks te zien krijgen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch