Menu Premium

Call of Duty krijgt weer nieuwe content deze week!

Dansky 23/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds vorige week is er, zoals gebruikelijk, nieuwe Call of Duty content beschikbaar. Activision en Infinity Ward blijven de game maar updates geven en oude content inwisselen voor nieuwe content. Helaas kostte dit ons vorige week de Quads playlist in Warzone maar niet getreurd! Activision brengt goed nieuws want de mode komt gewoon weer terug in plaats van Realism Quads. Deze week is Warzone te spelen in Solos, Duos, Trios en Quads, zoals het hoort, en krijgt met name Modern Warfare veel liefde.

Call of Duty: Modern Warfare krijgt gloednieuwe oude modes

Ben je helemaal klaar met One in the Chamber of Realism Ground War? Goed nieuws voor jou! Twee modes van Modern Warfare 3 komen terug: All or Nothing en Face Off. Met All or Nothing begin je met een mes, tevens throwing knife, een leeg wapen en minimale perks. Snijd, schiet en mep je tegenstanders om zo snel mogelijk de Scavenger perk te krijgen en zo je wapen te vullen. Oh, en als je de pijp uit gaat dan begin je weer helemaal van voor af aan. In Face Off snijd je niet iemand zijn face off maar speel je een nieuwe twitst op Gunfight. In plaats van de gebruikelijke 3v3 last team standing vorm speel je in plaats daarvan de gebruikelijke multiplayer modes zoals Domination!

Chaos is the name of the game in Chaos 10v10 en Infantry Ground War

Voor diegene die graag gedijen en bloeien in chaos brengt Activision weer een oude bekende terug: Chaos 10v10. Precies zoals je verwacht want het gaat hier om te kleine maps voor te veel spelers. 10v10 Shipment? Sure. 10v10 Rust? Kom maar door. Bereid je voor op veel dood, verderf en Killcams. Naast deze nieuwe mode gaat Realism Ground War weg en maakt plaats voor de oude vertrouwde Infantry Ground War. Boots on the ground zoals we dit gewend zijn. Geen voertuigen maar alleen jij, je squad en de rest tegen de wereld. Al met al kunnen we dus weer vele uren game plezier kwijt deze week, en als je dat kan combineren met hier en daar in het zonnetje zitten dan raden wij dit natuurlijk met klem aan!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch