Menu Premium
Loading...

Call of Duty Warzone Season 4 Review: “Het wachten waard?”

20/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het favoriete tijdverdrijf bij veel van de Gamekings presentatoren is momenteel het scoren van victories in Call of Duty: Warzone. Wat ze niet al te vaak lukt, maar dat terzijde. We hebben lol, veel lol. Vooral Skate, Boris en Daan zijn zo’n beetje dagelijks in de Gulag te vinden. Terwijl ze de Call of Duty-reeks tot voor kort helemaal hadden afgeschreven. Niks meer voor hen. Maar het tij kan verkeren en al het nieuws over deze Battle Royale mode is op dit moment van harte welkom op de redactie. Helemaal als het gaat om het begin van een nieuw seizoen in de game.

Warzone Season 4 uitgesteld vanwege dood George Floyd

Het betreft dus ‘Season 4’. En de start was vorige week. Dat had oorspronkelijk eerder moeten gebeuren, maar Infinity Ward besloot de launch uit te stellen wegens de protestacties die in de Verenigde Staten naar aanleiding van de moord op George Floyd waren ontstaan. Er waren op dat moment andere zaken belangrijker dan het lanceren van nieuwe content voor Warzone. Helemaal nu de VS zelf op een warzone leek. Vervolgens hield de Amerikaanse developer lang zijn mond over een nieuwe releasedatum, tot het nieuwe seizoen afgelopen week opeens gedownload kon worden.

Binnenkort hopelijk wat nieuwe modes en 5 player squads

85 GB later konden Boris en Daan aan de slag. Benieuwd als ze waren naar wat er allemaal nieuw was in de door hen zo geliefde game. Ten eerste is daar een nieuwe Battle Pass met 100 levels die nieuwe unlocks bieden zoals weapon blueprints en CoD Points. Captain Price is een operator en er zijn twee nieuwe wapens bijgekomen: de Vector en de Galil. Naar verwachting ‘unlocken’ zich de komende weken nieuwe multiplayer maps en modes, waaronder mogelijk een 5 squad mode en battles met 200 spelers in de map. Zijn Boris en Daan excited as fuck?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch