Menu Premium

Call of Duty: Infinite Warfare’s Terminal pre-order map is nu gratis verkrijgbaar

Maarten van Steijn 06/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Infinite Warfare’s Terminal map is nu gratis te verkrijgen! Voorheen kon je deze map alleen multiplayer map alleen bemachtigen als je de game pre-ordered, maar sinds vandaag heeft producent Infinity Ward daar verandering in gebracht.

Deze multiplayer map genaamd Terminal wekt een hoop nostalgie op bij spelers die de in 2009 uitgebrachte Call of Duty:Modern Warfare 2 multiplayer gespeeld hebben. Deze spelers zullen ook tot de ontdekking komen dat er wel een hoop bijgeschaafd is aan de map, ten opzichte van de originele Modern Warfare 2 versie. De map heeft namelijk net als Nuk3town uit Call of Duty: Black Ops 3 een modern tintje gekregen. Ook toen heeft Treyarch, verantwoordelijk voor Black Ops 3, de stunt uitgehaald een map cadeau te geven bij pre-orders. Ook deze map werd later verkrijgbaar voor de rest van de spelers. Ook Infinity Ward heeft deze tactiek dus ingezet om meer pre-orders naar zich toe te trekken, maar heeft dit nu weer later varen door de map gratis rond te strooien voor iedereen.

Wat vind jij ervan dat ze deze map nu gratis vrijgeven? En is deze map voor jou ook een stukje herkenning uit vroegere tijden, of is Infinite Warfare simpelweg niet jouw type game? Laat het achter in de reacties!

bron: Videogamer.com

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch