Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt Nuk3town als pre-order bonus

Karim Shehata 01/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Call of Duty: Black Ops lanceerde met enkele legendarische maps, zoals Firing Range en Nuketown. De laatstgenoemde map bleek uiteindelijk zo succesvol, dat deze terugkeerde in Call of Duty: Black Ops 2, alhoewel Firing Range dat in de vorm van Studio uiteindelijk ook zou doen in Call of Duty: Black Ops 2. Nu krijgen we nog een keer te maken met Nuketown, dit keer in Black Ops 3 in de vorm van Nuk3town.

Nuk3town zal zich afspelen in het jaar 2065 en is lichtelijk geoptimaliseerd voor de nieuwe mogelijkheden die Call of Duty: Black Ops 3 op  het gebied van gameplay heeft te bieden. Ook heeft Treyarch meteen concept art naar buiten gebracht van de map, welke onder dit bericht te bekijken is.

Nuk3town zal als pre-order bonus beschikbaar zijn voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC versies van de game. De multiplayer map is dus niet beschikbaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3 versies van de game. Heb jij zin om nog een keer de chaos van Nuketown te ervaren? Laat het ons weten in de comments!

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt Nuk3town als pre-order bonus

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt Nuk3town als pre-order bonus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch