Menu Premium

Call of Duty heeft een nieuwe playlist update en nieuwe teasers voor seizoen 5!

Dansky 22/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone hebben wederom een playlist update gekregen. De wekelijkse ol’ switch-a-roo voor beide modes. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en dan met name omdat er geen core-modes meer verdwijnen. Zoals die ene keer dat men dacht dat het een goed idee was om Trios te verwijderen. Daarnaast is er een tweetal teasers gedropt die te maken hebben met het aankomende vijfde seizoen!

Playlist update voor Modern Warfare en Warzone

Om te beginnen met Modern Warfare. De multiplayer mode ziet een graag geziene gast terugkeren: Shoot the Ship 24/7. Hierin speel je op Shipment en Shoot House allerhande verschillende modes. Daarnaast is 3v3 Gunfight Sniper Only weer terug voor de echte sniper fans! Cranked is ook weer terug met de gigantisch snelle speelstijl en ook Reinfected Ground War is wederom te spelen.

Warzone krijgt aankomend weekend Duos Stimulus. Heb je genoeg geld ($4.500) dan wordt je, nadat je wederom genadeloos bent afgeslacht door een third party, weer terug in de match gegooid. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze mode tijdelijk Duos vervangen. Jammer voor iedereen die de reguliere Duos prima vindt maar gelukkig kan je nog wel met z’n tweeën spelen. Vanaf vandaag is de Quads playlist voor Plunder terug voor iedereen die met z’n vieren wilt plunderen.

Twee teasers voor Call of Duty seizoen 5 zijn openbaar gemaakt

Activision en Infinity Ward hebben de afgelopen dagen twee teasers omtrent het vijfde seizoen naar buiten gebracht via twee streamers van Call of Duty. Dit zijn respectievelijk de streamers NICKMERCS en TeeP. Seizoen 4 is inmiddels bijna twee maanden achter ons en dus is het tijd voor een nieuw seizoen. De geruchtenmolen draaide de afgelopen weken al wat harder omtrent een eventuele trein in Verdansk en het openen van Stadium. Over Stadium is nog niks bekend maar de trein is wel gespot.

De eerste tease komt bij NICKMERCS vandaan. Hij kreeg een video van Infinity Ward waarin, vanuit het perspectief van de trein, het Train Station te zien is in Verdansk. Het clipje is hier te vinden. Bovenin het scherm staat 10:46, wat een willekeurige tijd kan zijn, en 5 augustus. De datum waarop seizoen 4 eindigt en, hopelijk, seizoen 5 dus begint.

Het volgende teasertje komt via streamer TeeP. Hierin is een kamer te zien wat eruit ziet als een bunker waarnaar een ontploffing de camera uitschakelt. Dus misschien toch de nuke waar iedereen het over heeft? En waar gaat dat gevaarte dan af? Misschien bij de Dam voor een giga overstroming? Downtown voor een leveled playing field? Over precies twee weken weten we eindelijk wat Infinity Ward van plan is!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch