Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Multiplayer Reveal Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één game is die ieder jaar hetzelfde kunstje opnieuw herhaalt, er veel gezeur mee krijgt, maar toch verkoopt als een tiet, is het Call of Duty wel. De reden hiervan lijkt een succesvolle formule te zijn, want ontkennen kan men niet dat de singleplayer-modus van de Call of Duty-games meestal solide is en daar tegenover een multiplayer staat, die jaren na dato nog altijd steviger staat dan een huis. Of dit op de next-gen consoles ook het geval gaat zijn, valt nog maar te bezien, maar we worden in ieder geval wat wijzer met de Call of Duty: Ghosts Multiplayer Reveal Trailer.

De vraag van heel veel verschillende gamers en gamecritici is natuurlijk of de nieuwste telg in de franchise de torenhoge verwachtingen kan waarmaken. Naast het feit dat Call of Duty: Black Ops 2 al vijftien procent minder exemplaren verkocht dan zijn voorganger, lijkt EA met Battlefield 4 nu echt klaar te zijn om nog meer de strijd aan te gaan met Call of Duty. Vooral op de next-gen consoles en de PC lijkt Battlefield 4 op dit moment een streepje voor te hebben. Eigenlijk zijn de games niet met elkaar te vergelijken. Waar Call of Duty altijd een hele snelle shooter is geweest, moet de Battlefield-franchise het altijd meer hebben van de grootse maps en de epische gevechten tussen veel meer verschillende spelers.

Call of Duty: Ghosts zal op 5 november verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Wanneer de next-gen versies verschijnen, hangt volledig af van het moment waarop Sony en Microsoft besluiten respectievelijk de PlayStation 4 en Xbox One uit te brengen. Aangezien de eerder genoemde datum nog best wel ver uit het zicht is, kunnen we nu in ieder geval alvast zien wat de multiplayer van de game ons gaat brengen, in de Call of Duty: Ghosts – Multiplayer Reveal Trailer.

Call of Duty: Ghosts – Multiplayer Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch