Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Single Player Campaign Trailer

Gamekings Redactie 10/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds jaar en dag is de Call of Duty-serie in de shooter-wereld een van de games met de bruutste singleplayer campaign. We hebben de afgelopen tijd al veel voorbij zien komen over de nieuwste Call of Duty-titel in de serie, maar daar houdt het niet bij op. Activision moet het tijd hebben gevonden er nog even een schepje bovenop te doen en wel met de Call of Duty: Ghosts Single Player Campaign Trailer!

Als je het hebt over shooters, dan komt Call of Duty bij de meeste gamers wel in de top 3 voor. Het met vrienden rennen door de maps, de beste zijn en ranks omhoog gaan. Dat is iets wat de Call of Duty-serie tekent. Buiten een sterke multiplayer beschikken de Call of Duty-games ook over een onwijs goed verhaal in de campaign-mode en dat is ook zeker iets wat in deze trailer naar voren komt. De Call of Duty: Modern Warfare-serie heeft laten zien dat de singleplayer net zo uitdagend is als de multiplayer en Activision wilt met deze trailer laten zien dat ook Call of Duty: Ghosts zal beschikken over een grandioze campaign, iets waar veel gamers op zitten te wachten.

Call of Duty: Ghosts is de tiende ‘hoofd’-game in de CoD-serie. Op 5 november knalt deze first-person shooter je woonkamer binnen voor de PC, de PlayStation 3, de Wii U en de Xbox 360. Als je hebt besloten deze game next-gen te gaan spelen, dan is deze voor de PlayStation 4 in Europa speelbaar vanaf 29 november en voor de Xbox One natuurlijk pas wanneer deze uitkomt in Nederland. We moeten dus nog even wachten voor deze titel in onze console zit, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Nog even genieten van dit portie geweld op je scherm, ga er maar lekker voor zitten en check die trailer!

Call of Duty: Ghost Single Player Campaign Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch