Menu Premium

Call of Duty Black Ops Cold War Zombies is gratis te spelen deze week!

Dansky 12/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rot dag op het werk gehad? Baas zit in je nek te hijgen, een gebroken hart of het gewoon enorm oneens met de wereld? Zin om eens goed van je af te schieten? Dat kan deze week met Call of Duty Black Ops Cold War Zombies! Halloween komt vroeg dit jaar want Activision en Treyarch maken de geliefde Zombie mode van Call of Duty gratis vanaf 14 tot en met 21 januari!

Voor alles is een eerste keer

Dit komt niet vaak voor. Sterker nog: dit is nog nooit voorgekomen. Via Call of Duty Modern Warfare 2019 weten we dat Activision gamers graag de kans geeft andere content te verkennen. De multiplayer van zowel Modern Warfare als Black Ops Cold War zijn al meerdere malen gratis te spelen geweest. Dat de Zombie mode gratis te proberen is, is dus ook een echte primeur. En het is niet alleen de reguliere Zombie mode die je kan spelen. In totaal krijg je van Ome Activision drie modi!

Die Maschine, Onslaught en Cranked voor je kiezen

De drie modi zijn Die Maschine, Onslaught en Cranked. Die Maschine is Call of Duty Black Ops Cold War Zombies zoals we dat kennen: maximaal vier spelers tegen een horde zombies en probeer het maar zo lang mogelijk uit te houden. Gelukkig kan je, je Multiplayer loadout meenemen. Dus pak je Mac 10, je DMR, je MP5 en houdt het zo lang mogelijk vol. Red je het niet meer? Vraag dan extraction aan maar zorg dan wel dat je nog even overleeft tegen een laatste wave van zombies op standje 11.

Cranked is precies wat je denkt: Cranked stijl gameplay maar dan in Zombies. Dus als je niet snel genoeg zombies kapot schiet, ga je zelf kapot in een explosie van bloed, brein en ingewanden. Gelukkig kan je een power-up oppakken die tijdelijk de tijd stil zet want de tijd die je hebt wordt alleen maar korter!

Als laatste hebben de jongens en meisje met een Playstation weer mazzel. Zij krijgen een derde mode erbij: Onslaught. In Onslaught speel je met z’n 2e tegen de zombies met een twist: er zweeft een Dark Aether Orb die ervoor zorgt dat je maar op één plek kan blijven vechten. De orb verplaatst zich na elke ronde en net zoals in de klassieke Zombie mode wordt het steeds moeilijker. Verwacht Elites, scoor punten en misschien, als je écht goed bent, krijg je nog een exclusieve wapen blueprint ook!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch