Menu Premium

Call of Duty Black Ops Cold War Zombies details zijn vrijgegeven

Dansky 01/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gemoederen laaide op toen de naam Black Ops viel want Black Ops betekend naast een nieuwe Call of Duty óók natuurlijk de Zombie mode. Gisteren heeft Treyarch de gloednieuwe en moddervette trailer released waarin meer dan genoeg te zien is over Call of Duty Black Ops Cold War Zombies!

Het verhaal gaat verder waar World at War stopte

Dit keer zal je verder spelen vanaf een locatie die menig fan bekend is: Nacht der untoten. In de nieuwe versie speel je verder in deze wereld én in dit verhaal. Je bent onderdeel van Requiem, onder leiding van Wever, een groep gesponsord door de CIA en jij wordt erop uit gestuurd om Die Maschine te onderzoeken. Maar je bent niet alleen, want de Russen, zoals wel vaker, proberen roet in het eten te gooien. Treyarch probeert deze keer een meer verhalende versie van de Zombie mode met o.a. verschillende characters die door het level verspreid zullen zijn. Ook is er weer genoeg intel te vinden die het verhaal ondersteund en verdiept.

Call of Duty Black Ops Cold War Zombies verdiept gameplay

Naast een vet verhaal zijn natuurlijk de oude vertrouwde mechanics te vinden in de nieuwe Zombie mode. Perks, de Ray Gun, granaten, Pack-a-punch, de Mystery Box; ze zijn allemaal weer van de partij. Treyarch wou het niet bij het oude vertrouwde laten en heeft ook genoeg nieuws toegevoegd. Je hoeft bijvoorbeeld niet te beginnen met een pistol als je andere wapens hebt unlocked. Want er is geen aparte progressie. De wapens van Multiplayer zijn dus ook te gebruiken in Zombies.

In eerdere Call of Duty Zombie modes was er maar één weg om te stoppen: de pijp uit gaan. Dit keer is er een tweede optie: Exfil. Met Exfil kan je vragen om te worden opgepikt. Maar alleen als je de komende rondes, met zombie spawns dialed up to eleven, kan overleven. Daarnaast wordt extra content voor de Zombie modes ook nog eens gratis released. Dus geen extra DLC die je apart erbij moet kopen. 13 november kunnen we weer zombies knallen tot we erbij neervallen!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch