Menu Premium

Call of Duty: Black Ops Cold War season 1 dropt 16 december

Dansky 08/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gloednieuwe seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War komt eraan! Het allereerste seizoen brengt zoals verwacht een berg aan nieuwe content met zich mee. Details om wat voor content zijn voor nu nog even onbekend. Maar er wordt gehint naar in ieder geval een nieuwe Gulag, nieuwe zombie modes, een nieuwe map en natuurlijk een  nieuwe Operator. Oh en Warzone integratie, niet onbelangrijk natuurlijk.

Call of Duty: Black Ops Cold War season 1 had eerder moeten uitkomen

Het is inmiddels bijna vier weken geleden dat Black Ops Cold War uitkwam. Niet zonder slag of stoot, maar dat maakt de game er niet minder om. Nu iedereen een beetje is gewend aan de game is het tijd voor Treyarch en Activision om het eerste seizoen te releasen. In eerste instantie zou het seizoen al op 10 december uitkomen maar is uiteindelijk delayed naar 16 december.

Nieuwe Gulag, Operator en Warzone integratie incoming!

De reden die werd gegeven voor de vertraging is dat men nog wat extra tijd nodig had. Geen concrete redenen. Misschien had het iets te maken met het Nova6 gas uit de trailer. Want die trailer is erg dik.

In deze trailer zien we de nieuwe Operator Vikhor “Stitch” Kuzmin. Waarom ‘ie Stitch wordt genoemd kan je beter zelf even bekijken. In ieder geval is deze Stitch niet buitenaards, niet blauw maar heeft wel een gloeiende hekel aan Adler; een oude bekend van de Black Ops Cold War missies. Naast deze voortzetting van de verhaallijn komen er nog genoeg andere toevoegingen. Een nieuwe Gulag werd al geteased in het bovengenoemde blog van Activision. Naast een nieuwe Gulag komen er natuurlijk nieuwe Operators aan, nieuwe wapens en natuurlijk Warzone integratie. Hierdoor kan je in Warzone met de wapens van Black Ops Cold War je vijanden neermaaien.

Verwacht de komende week dus nog veel meer blogs en kleine hoopjes van informatie van de kant van Treyarch en Activision voor dat al het geweld losbarst op 16 december.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch