Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops Cold War Review – Kopen, budgetbak of slopen?

25/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je let even niet op en we zijn alweer toegekomen aan het vijfde deel in de Black Ops serie: Black Ops Cold War. Na de singleplayer review en JJ zijn impressie van de multiplayer is er nu ook een review van het bijna complete product. Bijna, want de ‘vernieuwde’  Warzone mode gaat pas in December online. Skate en JJ hebben de singleplayer, de multiplayer en de zombies mode kapot gespeeld. Hoe vonden zij het eindproduct? Je komt erachter in de Call of Duty: Black Ops Cold War Review.

Treyarch moest jaar eerder aan de slag dan bedoeld

We waren jarenlang gewend dat Treyarch en Infinity Ward elkaar afwisselden met jaarlijkse releases. In 2014 kwam hier verandering in toen bekend werd gemaakt dat Sledgehammer Games zijn eerste officiële Call of Duty game had gemaakt. Het was tijd voor een verandering. Iedere studio zou voortaan drie jaar de tijd krijgen om zijn game te maken. Dat was een jaar meer dan Treyarch en Infinity Ward gewend waren. Sledgehammer Games heeft sinds Advanced Warfare ook nog WWII gemaakt, en oorspronkelijk zouden zij ook dit jaar een game uitbrengen. Maar het management besloot anders. In mei 2019 werd bekend gemaakt dat Sledgehammer van de 2020 COD game was gehaald en dat Treyarch de leiding over de editie van 2020 zou gaan overnemen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de studio wel een jaar minder de tijd heeft gehad dan dat ze oorspronkelijk zouden krijgen. Merken JJ en Skate dat? Voelen ze een rush, of valt het meer dan mee?

Terug naar de Koude Oorlog

Met Black Ops Cold War neemt de Call of Duty franchise een trip naar het verleden. Dit deel speelt zich af na de vorige twee Black Ops games. Games die zich beide afspeelden in de toekomst. Black Ops Cold War speelt zich, en de naam verklapt het al, af in de Koude Oorlog. Bied deze setting genoeg voor JJ en Skate om de game toe te voegen aan hun lijst met top Call of Duty games? Ze vertellen het je in de Call of Duty: Black Ops Cold War Premium Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch