Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 3 zonder campaign naar Xbox 360 en PS3

Mark Hoogland 25/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een kleine tegenvaller voor wie hoopte over anderhalve maand solo Call of Duty: Black Ops 3 te kunnen doorlopen; Activision heeft vandaag laten weten dat de game zonder campaign uit zal komen op de oudere generatie consoles. Bezitters van een Xbox 360 en PlayStation 3 zullen dus alleen de multiplayer- of zombiemodus kunnen spelen.

De reden voor het schrappen van de campaign is er één die we vermoedelijk vaker tegen zullen komen bij games die op consoles verschijnen, namelijk de mindere draagkracht van de oudere generatie. Volgens Activision kan de “ambitieuze omvang van de 1-4 co-op campaign op de PS4, Xbox One en PC niet getrouw herschapen worden op de oude generatie hardware.” Extra features als de weapon paint shop en de eSports-tools zullen op Xbox 360 en PlayStation 3 eveneens schitteren door afwezigheid. Shadows of Evil, de op film noir geënte zombiemodus, zal daarentegen wel speelbaar zijn op deze oudere consoles, mocht je de multiplayer even zat zijn.

Baal jij dat je Xbox 360 of PlayStation 3 te oud wordt voor de campaign van Black ops 3? Of speel je – zoals velen – de game toch alleen maar voor de multiplayer? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon

Call of Duty: Black Ops 3 zonder campaign naar Xbox 360 en PS3

Call of Duty: Black Ops 3 zonder campaign naar Xbox 360 en PS3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch