Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 2 Care Package heeft een Dragonfire Drone

Gamekings Redactie 29/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Call of Duty: Black Ops 2 Care Package heeft een Dragonfire Drone. De meest exclusieve editie van Black Ops 2, de Care Package editie, geeft je de kans een heuse real-life op afstand bestuurbare Dragonfire Drone te bezitten.

Waar Activision al eerder flink had uitgepakt met Night Vision Goggles en een bestuurbare RC-XD auto, maken ze het nu nog bonter. Een op afstand bestuurbare Quadcopter, met een naam als Dragonfire Drone, die moet je gewoon hebben. Want zeg nou zelf, vliegen is gewoon veel vetter dan autorijden.

Natuurlijk krijg je nog meer voor dat dikke bedrag dat je zal moeten neertellen voor de Care Package editie. Namelijk, een steel box, exclusieve artwork en zogenaamde ‘challenge coins’. Deze hebben ieder een unieke code die je kan inruilen voor komende DLC. Da’s weer mooi meegenomen.

Zoals al bekend was krijg je als je de game pre-ordert de map Nuketown 2025, maar voor de gamers die de Care Package editie bestellen staat er ook nog eens de zombie versie van die map klaar. Dat wordt ouderwets zombietje overhoop schieten.

Ben jij bereidt om met een rib minder door het leven te gaan en koop je de Care Package? Of heb je helemaal niets met figuurtjes, artwork of speciale edities en ga je voor de versie met enkel de game?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch