Menu Premium

Activision openbaart nieuwe Call of Duty op donderdag

Berry 29/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Call of Duty, elk jaar een van de heetste gespreksonderwerpen rondom de E3. Vaak bleef de aankondiging bewaard tot op een van de persconferenties tijdens de E3. Echter vandaag verscheen het bericht op het officiele Twitter kanaal van Call of Duty dat ze morgen (30mei) de titel van de nieuwe Call of Duty bekend gaan maken.

De tweet met als titel ‘Going Dark’ laat met een kort filmpje de datum en tijd van de aangekondigde stream zien. Op datzelfde moment gingen daadwerkelijk ook alle sociale media uitingen op zwart.

De nieuwe COD wordt ontwikkeld door Infinity Ward, en het gaat naar alle waarschijnlijkheid het vierde deel worden in de Modern Warfare reeks. Echter is de verwachting is dat de nieuwe COD  ‘Modern Warfare‘ gaat heten, dus zonder het getal 4. Volgens de geruchten kiest Activision/ Infinity Ward hier bewust voor, om de Modern Warfare serie een soft reboot te geven. Er zou geen sprake zijn van een remake.

Wat wel opmerkelijk is dat Activision er duidelijk voor kiest om de reveal een dikke week voor de E3 te doen. Hiermee proberen ze de komende dagen flink wat aandacht rondom hun nieuwe game te creëren.
Gaan we morgen alleen de titel aankondiging zien? Of toch ook gameplay beelden?

Donderdag 30 mei is de aankondiging om 19:00 live te volgen op het officiële youtube kanaal.

Ga jij de stream checken? Wat zijn je verwachtingen en wat hoop je te zien? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch