Menu Premium

Call of Duty: Advanced Warfare opent de Microsoft persconferentie

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! We zijn los! De Microsoft persconferentie is losgebarsten en heeft dat gedaan met explosies, drones die om je oren vliegen en het geluid van keiharde machinegeweren. Call of Duty: Advanced Warfare opent de Microsoft persconferentie en we hebben de eerste echte gameplaybeelden mogen bekijken van de game.

De beelden waren weer zoals je bent gewend van de singleplayer-component van gamesindustrie zwaargewicht Call of Duty. Explosies, opwaaiend stof en razend snelle actie. Actie die niet meer alleen horizontaal is, maar die ook verticaal, op z’n Titanfall’s, plaats gaat vinden in dit nieuwste deel. We kregen stuk te zien van een level wat zich in Zuid-Korea afspeelt. Wat er precies loos was aan de andere kant van de wereld, is nog een mysterie. Wel hebben we kunnen zien dat we op technologisch en militair gebied flinke stappen hebben geboekt. Zo zijn de militairen uitgerust met jetpacks en andere technische snufjes. Ook de manier waarop zij het slagveld betraden was bijzonder. Zij vlogen de stad in met een capsule, waarvan de landing niet vlekkeloos verliep. Al met al dus weer veel actie en spektakel.

Zo, dat is er uit en we kunnen nu echt zeggen dat de E3 2014 begonnen is! Er is helaas nog geen releasedatum bekendgemaakt. Wat wel bekendgemaakt is, is dat alle DLC net als voorgaande jaren weer als eerste op de Xbox One en Xbox 360 verschijnen.

Call of Duty: Advanced Warfare opent de Microsoft persconferentie

Call of Duty: Advanced Warfare opent de Microsoft persconferentie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch