Menu Premium

Call of Duty: WW2 pre-load nu ook beschikbaar voor PC en PS4

Jeroen Wiersma 27/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xbox One bezitters hebben al bijna twee weken de kans om Call of Duty: WW2 binnen te hengelen om op de dag van de release zo snel mogelijk het Franse strand te bestormen, door nazi-zombies heen te ploegen, of andere gamers online het leven zuur te maken. Vanaf nu is de Call of Duty: WW2 pre-load ook beschikbaar voor de PC en PlayStation 4.

Niets vervelender dan het moment dat je staat te popelen een gloednieuwe game te starten, maar vervolgens geconfronteerd wordt met een download en installatie die nog meer geduld van je vergt dan die weken daarvoor die met de snelheid van een slak met obesitas voorbij kropen. Elke minuut voelt dan aan als een eeuwigheid. Daarom is het wel zo prettig dat je de game files van ruim 56GB op de PlayStation 4, of 90GB op de PC, ruim van tevoren op je systeem kunt plaatsen.

Het is nog precies een week tot aan de release, want Call of Duty: WW2 komt uit op 3 november voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. WW2 is lang- en veelbesproken en het moment van de waarheid zit er nu dan toch echt aan te komen. Denk je dat deze COD gaat brengen wat jij graag ziet in een game uit de Call of Duty-reeks, die inmiddels veertien jaar lang een fenomeen is in gameland?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch