Menu Premium

Call of Duty WW2 staat nu klaar voor Pre-load op Xbox One

Rens van Nerum 16/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 3 november aanstaande barst de 2e wereldoorlog los op vele beeldschermen bij gamers thuis, want dan komt Call of Duty: World War 2 uit. Xbox One eigenaren kunnen vanaf vandaag de game vast pre-loaden op hun systeem.

Vele gamers zitten al een tijd te wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe titel in de Call of Duty reeks, die zich weer afspeelt tijdens de 2e wereldoorlog. Het is natuurlijk logisch dat de game nog geblokkeerd staat tot 3 november, maar het is natuurlijk onwijs handig om alles alvast klaar te zetten zodat je op de launch datum a la minute het front op kunt stormen.

Zorg ervoor dat je genoeg ruimte vrij hebt op je harde schijf, want volgens een post op Reddit is de hele download 45.14 GB groot. Hoogst waarschijnlijk zal er ook een day-one patch voor de game verschijnen dus is het daarom ook handig wat extra space op je console vrij te houden.

Ben je nog niet volledig op de hoogte van de game en wil je graag meer weten? Check dan hier een video-item waarin JJ en Shelly je alles vertellen over hun beta ervaring met Call of Duty World War 2. Ga jij de game alvast pre-loaden op je Xbox One? Of laat je dit deel aan je voorbij gaan? Laat ons je mening horen in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch